Skip to content

ParketGroep Nederland Vestigingen

Heeft u vragen over de mogelijkheden van een vloer in uw woonsituatie? Onder het genot van een lekkere kop koffie gaan we met u in gesprek over uw woonwensen. Kom vrijblijvend bij ons langs of maak een afspraak.  Op onderstaande pagina’s kunt u alle informatie vinden over onze vestigingen.

2014-NL-Gemeenten-2400px

Kies op de kaart een locatie voor meer informatie

Vloerenstudio Amstelveen

Ons bedrijf is al jarenlang gevestigd aan de Dorpsstraat in Amstelveen. Als zelfstandige ondernemer bieden wij de consument maximaal maatwerk en zorgen wij voor het perfecte eindresultaat.

CONTACT

Multi Vloer Assen

Multi Vloer Assen is een familiebedrijf dat bijna 30 jaar geleden door Robert en Marjan Huisman gestart is en garant staat voor eigentijdse collecties, puur vakmanschap en betrouwbaar advies.Robert en Marjan hebben bij het samenstellen van de collectie, naast kwaliteit en uitstraling ook gekeken naar functionaliteit en duurzaamheid van de vloeren.

CONTACT

B&W Parket Bergschenhoek

Remco de Wever is in 1993 zijn Parketwinkel begonnen in de Pannekoekstraat in Rotterdam en is een echte vloerenspecialist.

De winkel is nu gevestigd in Bergschenhoek, op steenworp afstand van Rotterdam. De winkel bevind zich op een bedrijventerrein en dat is handig voor klanten die graag voor de deur parkeren om hun vloer uit te zoeken.

CONTACT

Style Parket Den Haag

Frans Kuijpers is altijd al ondernemer geweest en heeft voorheen 6 jaar bij Bruynzeel parket gewerkt. In 2005 nam hij de bestaande winkel Style Parket over.

CONTACT

Salland Parket Deventer

Mark Snoeijing is een echte vloerspecialist. Uitgebreide kennis is aanwezig bij het hele team van Salland Parket, dat dagelijks klaar staat voor de klanten.

Het goed adviseren van de klant, en ervoor zorgen dat het gehele proces vlekkeloos verloopt, dat is de drijfveer van Salland Parket.

CONTACT

Bouman Vloerservice Doetinchem

Bouman vloerservice is gespecialiseerd in verschillende soorten vloeren. Zo kunt u bij Bouman vloerservice terecht voor allerlei soorten houten parket vloeren, PVC vloeren, laminaat vloeren en voor het onderhoud van uw vloer. Naast de mooiste vloeren leggen, kunnen wij ook uw trap renoveren/ bekleden.

 

CONTACT

Alpon Parket Dordrecht

Alpon Parket staat voor Kwaliteit, Vakmanschap en Service. De naam Alpon is ooit bedacht door de oprichter Ad Luijten en staat voor Ad Luijtens Parket Onderneming. Inmiddels bestaan we meer dan 65 jaar !

 

CONTACT

Vloerenstudio Duiven

Als eigenaar van Vloeren Studio Duiven breng ik jarenlange ervaring mee. Sinds 1997 ben ik actief als zelfstandig ondernemer in de vloerenbranche.

 

CONTACT

Kinneging Parket Heemskerk

Kinneging Parket is een gespecialiseerd parketvloerenbedrijf uit Heemskerk, en bestaat sinds 1961. Wij zijn met ons bedrijf begonnen in de Jordaan te Amsterdam. In 1969 zijn we met de zaak naar Heemskerk verhuisd.

CONTACT

Neerlandia Houten Vloeren Nijmegen

Persoonlijke aandacht en begeleiding is voor Neerlandia Houten Vloeren het belangrijkst. Met meer dan dertig jaar ervaring in de parketbranche, en een liefde voor alles wat met parketvloeren te maken heeft, neemt eigenaar Harry van der Zanden graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden.

CONTACT

Ten Dam Vloeren Purmerend

“Mijn grootvader, Karel ten Dam, begon in 1923 bij Bruynzeel zijn loopbaan als parketteur en startte na 25 jaar in loondienst te zijn geweest zijn eigen bedrijf. Mijn vader, Henk ten Dam, ging op zijn 24e als parketteur voor zijn vader werken. Op 31 jarige leeftijd nam hij het bedrijf van zijn vader over.

CONTACT

Veghel

Biggelaar Parket Veghel

Ruim 60 jaar geleden begon de eerste generatie ‘van den Biggelaar’ met de oprichting van de huidige zaak. Plankjes achterop de fiets en de boer op! Gaande weg de jaren kwamen de zonen van beide eigenaren, Marc en Theo aan het roer en sinds 2019 heeft de 3e generatie Tom het stokje overgenomen van Marc van den Biggelaar.

CONTACT

Wees & Witlox Parket Sfeervolle Vloeren Zaltbommel

De eerste W staat voor Jury van Wees en de tweede W staat voor Marco Witlox. Jury en Marco zijn zwagers en hebben het vak geleerd van hun schoonvader. Dit was voor hun de beste leerschool. Jury en Marco kunnen alles maken wat hun ogen zien en daardoor worden ze vaak ook vaak ingehuurd door andere parketwinkels binnen de ParketGroep.

CONTACT

Naturo Vloeren Zutphen

De sfeervolle winkel van Naturo Vloeren in Zutphen mag inmiddels tot de inventaris van deze mooie Hanzestad gerekend worden. De gemoedelijke, familiaire sfeer combineert prima met de eerlijke, duurzame kwaliteit die de heren vloerenleggers steeds weer aan de dag leggen.

CONTACT

Vloerenstudio
Amstelveen
Multi Vloer
Assen
B&W Parket
Bergschenhoek
Style Parket
Den Haag
Salland Parket
Deventer
Bouman Vloerservice
Doetinchem
Alpon Parket
Dordrecht
Vloerenstudio
Duiven
Kinneging Parket
Heemskerk
Neerlandia Houten Vloeren
Nijmegen
Ten Dam Vloeren
Purmerend
Biggelaar Parket
Veghel
Sfeervolle Vloeren
Zaltbommel
Naturo Vloeren
Zutphen
0 %
Nederlands Vakmanschap

Vloeren gelegd door professionals met expertise en aandacht voor detail

0

vloeren

gelegd in 2021

Onze adviseurs en monteurs helpen u met veel plezier en kennis

0

beoordeeld op de

ParketGroep onderhoudslijn

Onze eigen onderhoudsproducten om uw vloer te onderhouden

Lid worden van ParketGroep Nederland als ondernemer?

Dat kan! Graag zien we actieve ondernemers toetreden, voor uitbreiding van onze landelijke dekking. Met name op het gebied van vakmanschap, ervaring en gebruik van de beste materialen en mensen, willen wij onze klanten een verantwoord advies geven over hun nieuwe vloer. Deze gemotiveerde groep ondernemers werkt samen op gebied van inkoop, marketing, reclame, personeel, onderhoudsmiddelen en het uitwisselen van zinvolle informatie over het vak. Vul het contactformulier in en onze voorzitter Jacqueline Kemper neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.