Skip to content

INSPIRATIE

Bekijk ons inspiratiemagazine voor de vloerentrends van 2022 & tips van onze vakmannen

Inspiratie

Het afgelopen jaar hebben wij in de mooiste huizen door heel Nederland vloeren gelegd. Onze unieke eigen collectie kunnen wij altijd aanpassen aan uw woonwens. Neem een kijkje bij onze tevreden klanten en laat u inspireren door hun verrassende stijl en woonideeën.

Binnenkijken bij Mees & Sanne
Inspiratie en een goed advies

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je na het lezen van alle informatie en het zien van alle inspiratiefoto’s vragen hebt over de mogelijkheden bij jou thuis. Daarom hebben alle winkels van de ParketGroep nederland voorbeelden van alle mogelijke type vloeren, kleuren en bewerkingen. Onze deskundig adviseurs ontvangen je graag en bespreken jouw woonwensen en geven daarvoor een optimaal advies.

Meer binnenkijkers

Binnenkijken bij Bram & Femke

Binnenkijken bij Peter & Eva

Binnenkijken bij David & Yasmin

Tip

In onze winkels werken we met een groot scherm waarop jouw droomvloer te zien is in je eigen woonkamer. Het werkt simpel, neem thuis bij goed daglicht wat foto’s van de ruimtes die gelegd moeten worden. Deze brengen wij in de winkel eenvoudig in beeld alle mogelijke kleuren, patronen en houtsoorten.  Zo wordt je vloer later altijd precies zoals jij in gedachten had.