Skip to content

Naturo Vloeren Zutphen

De sfeervolle winkel van Naturo Vloeren in Zutphen mag inmiddels tot de inventaris van deze mooie Hanzestad gerekend worden. De gemoedelijke, familiaire sfeer combineert prima met de eerlijke, duurzame kwaliteit die de heren vloerenleggers steeds weer aan de dag leggen. De speciaalzaak, onder leiding van moeder Gon en zoon Sjoerd Kiefte levert vloeren van hout, kurk, pvc en laminaat én  traprenovatie.

Bij Naturo Vloeren Zutphen draait alles om de klant. Dit uit zich bijvoorbeeld in het strikt nakomen van afspraken, maar ook in het assortiment. Het aanbod wordt continu aangepast aan de nieuwste trends. Momenteel is bijvoorbeeld de parketvloer met visgraatpatroon erg populair. Maar ook de robuuste en onderhoudsarme PVC vloeren met hout, beton of natuursteenmotief zijn erg in trek. Én natuurlijk het schuren en kleuren van bestaande parketvloeren, waardoor ze er weer als nieuw uitzien.

Specialist in parket op vloerverwarming

Wie echt comfortabel wil wonen, combineert een parketvloer met vloerverwarming. Naturo Vloeren Zutphen liet zich uitgebreid trainen en beschikt inmiddels over het Certificaat Parket op Vloerverwarming. Veel parketvloeren zijn geschikt voor deze combinatie, mits aandacht besteed wordt aan enkele criteria. In de winkel kunt u terecht voor een uitgebreid advies.

Traprenovatie

Als uw trap haar mooiste tijd gehad lijkt te hebben, heeft Naturo Vloeren Zutphen ook hiervoor verschillende oplossingen in huis. Denk aan traprenovatie met hout, bamboe, kurk, pvc of laminaat. Maar met treden van gerecycled leder, woven PVC of zelfs slangenleer, maakt u van uw trap een echte eyecatcher!

Fijne jongens

Na een krachtmeting tussen collega-parketleggers In 2009 werd Sjoerd Kiefte uitgeroepen tot Nederlands Kampioen Parketleggen. Dat is weliswaar 10 jaar geleden, maar Sjoerd staat nog steeds aan de top. Zijn ambachtelijke kennis en moderne technieken bracht hij over aan zijn vaste team klasse-parketteurs. Niet alleen vakmensen, maar ook nog eens fijne jongens met een gezonde dosis humor, die u graag over de vloer heeft.

Maak vandaag nog een afspraak

We helpen je graag verder

OPENINGSTIJDEN

Neem alvast een kijkje in de winkel

Onze vakmensen zijn goed geschoold én worden getraind in de laatste trends en technieken. Voor welk type vloer u ook kiest, bij ParketGroep Nederland hebben we vakmensen in huis die in elke vloer thuis zijn. Komen ze tijdens het leggen nog dingen tegen? Onze parketspecialisten lossen dat voor u op.