Skip to content

Neerlandia Houten Vloeren Nijmegen

Persoonlijke aandacht en begeleiding is voor Neerlandia Houten Vloeren het belangrijkst. Met meer dan dertig jaar ervaring in de parketbranche, en een liefde voor alles wat met parketvloeren te maken heeft, neemt eigenaar Harry van der Zanden graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Zo komt u samen tot de juiste keuzes voor uw vloer.

Echt familiebedrijf

Neerlandia is een echt familiebedrijf. Jelle, de zoon van Harry, is gediplomeerd parketteur. Een team van drie vaste parketteurs legt bij Neerlandia de vloeren. Regelmatig springen er meer mensen bij. Alle vloeren worden persoonlijk door Harry begeleid. Vloeren leggen is zuiver ambachtelijk werk, en onze parketteurs beheersen dit tot in de puntjes. Dit dankzij een degelijke opleiding en jarenlange ervaring. Omdat we regelmatig cursussen volgen, blijven we op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen en trends.

Meer dan 30 jaar aan de Postweg

Hout leeft! Dit maakt iedere vloer uniek. Houten vloeren zijn tijdloos, duurzaam en te combineren met ieder interieur. De showroom in Nijmegen is het hart van ons bedrijf. We tonen zoveel mogelijk vloeren op grote borden, zodat u een beeld krijgt van hoe de vloer eruit komt te zien. En we hebben niet alleen houten vloeren, maar ook bamboe, kurk, pvc en laminaat. Soms betekent een nieuwe look in uw interieur niet meteen een hele nieuwe vloer, maar het opknappen van de bestaande vloer. Ook dat doen we bij Neerlandia. Alles netjes opschuren, en misschien zelfs een frisse kleur eroverheen, laat uw vloer nét als nieuw aanvoelen.

Wij hopen dat u veel plezier zult beleven op deze website en de vloer vindt die bij u past!

Maak vandaag nog een afspraak

We helpen je graag verder

OPENINGSTIJDEN

Neem alvast een kijkje in de winkel

Onze vakmensen zijn goed geschoold én worden getraind in de laatste trends en technieken. Voor welk type vloer u ook kiest, bij ParketGroep Nederland hebben we vakmensen in huis die in elke vloer thuis zijn. Komen ze tijdens het leggen nog dingen tegen? Onze parketspecialisten lossen dat voor u op.