Skip to content

Neerlandia Houten Vloeren Nijmegen

Neerlandia Houten Vloeren is een familiebedrijf en bestaat al meer dan 30 jaar. Vloeren leggen is zuiver ambachtelijk werk dat de leggers van Neerlandia tot in de puntjes beheersen. Houten vloeren leggen zij het meest, maar ze zijn ook gespecialiseerd in bamboe, pvc, laminaat en kurk.

Hout leeft! Dit maakt iedere vloer uniek. Houten vloeren zijn tijdloos, duurzaam en te combineren met ieder interieur. De showroom in Nijmegen is het hart van het bedrijf. Neerlandia toont zoveel mogelijk vloeren op grote borden, zodat je een beeld krijgt van hoe de vloer eruit komt te zien. Deze monsterborden kun je gerust lenen, bijvoorbeeld om thuis te kijken of de vloer bij je meubels past.

Advies in de showroom en thuis

Vaak is het niet eenvoudig om een nieuwe vloer te kiezen. Voor welke houtsoort kan ik het beste gaan? Welke afwerking? En welke legmethode? Bij Neerlandia nemen de specialisten uitgebreid de tijd om samen alles te bespreken. In de showroom, én bij je thuis. Het leggen van de juiste vloer vraagt namelijk om een goede voorbereiding. Welke vloer gaat bijvoorbeeld goed samen met vloerverwarming? En wat voor onderhoud komt er bij een vloer kijken? In het voortraject biedt Neerlandia veel service. Bijvoorbeeld als je een proefplankje van de kleur wilt, dingen extra wilt overleggen of als we een paar keer extra moeten komen kijken.

bestaande vloer opknappen

Soms betekent een nieuwe look niet meteen een hele nieuwe vloer, maar het opknappen van de bestaande vloer. Ook dat doet Neerlandia. Alles netjes opschuren en misschien zelfs een frisse kleur eroverheen laat uw vloer nét als nieuw aanvoelen. Heb je een muurtje laten weghalen of komt er een aanbouw? Dan kan Neerlandia je bestaande vloer uitbreiden.

De aanschaf van een nieuwe vloer is een ingrijpende keuze. Daarom is het belangrijk dat je je vooraf goed laat informeren. Hiervoor ben je van harte welkom in onze winkel. Je bent verzekerd van je aankoop, want Neerlandia Houten Vloeren is een CBW-erkende zaak.

 

Maak vandaag nog een afspraak

We helpen je graag verder

OPENINGSTIJDEN

Neem alvast een kijkje in de winkel

Onze vakmensen zijn goed geschoold én worden getraind in de laatste trends en technieken. Voor welk type vloer u ook kiest, bij ParketGroep Nederland hebben we vakmensen in huis die in elke vloer thuis zijn. Komen ze tijdens het leggen nog dingen tegen? Onze parketspecialisten lossen dat voor u op.