Skip to content

Voor elke ruimte een vloer

Laat je inspireren!

Ontdek de mooiste vloeren in onze winkels

Houten vloeren

Houten vloeren zijn sfeerbepalend in je huis. Afhankelijk van het type interieur is er vaak ook een parketvloer, gecombineerd met de juiste kleur. Het unieke is dat houten vloeren écht op maat gemaakt kunnen worden. Houten vloeren bieden mogelijkheden voor verschillende behandelingen en afwerkvarianten. Denk bij afwerkingen aan geschaafd, verouderd, naturel of wit geolied, geborsteld geolied, gerookt geolied, in kleur geolied of gelakt. Een aantal van deze vloeren worden onbehandeld aan ons geleverd. Je bepaalt aan de hand van kleurstalen welke kleur je op je vloer wilt hebben.

Bekijk ons vloeren inspiratiemagazine

Blader rustig door ons nieuwe magazine. Het magazine staat boordevol me de nieuwste vloerentrends voor 2022 en tips van onze vakman Bas

0 %
Nederlands Vakmanschap

Vloeren gelegd door professionals met expertise en aandacht voor detail

0

vloeren

gelegd in 2023

Onze adviseurs en monteurs helpen u met veel plezier en kennis

0

beoordeeld op de

ParketGroep onderhoudslijn

Onze eigen onderhoudsproducten om uw vloer te onderhouden

Uw eigen stijl

Als je een speciale kleur en behandeling wilt, dan maak ik graag een proefstukje. Dan kun je thuis beoordelen of de kleur in je eigen interieur past. Daarna werken wij de vloer in die kleur af. Dit geldt uiteraard alleen voor het type vloeren dat nog bewerkt moet worden. Er zijn namelijk ook vloeren die voorzien zijn van de kleur die je in de winkel heeft uitgezocht.