Skip to content

Voor elke ruimte een vloer

Laat je inspireren!

Ontdek de mooiste vloeren in onze winkels

Multiplank: hout met een stevige onderlaag

Multiplank heeft een warme uitstraling. De multiplex onderlaag maakt de vloer stevig. Een multiplank vloer kun je aanpassen aan je eigen smaak.

Wat is een multiplank?

De toplaag van een multiplank bestaat bijvoorbeeld uit eikenhout en is 4 tot 7 mm dik. Daaronder zit nog een laag, Dit is multiplex om je vloer extra stevig te maken. Hout krimpt en zet uit bij temperatuurschommelingen maar door de onderlaag gebeurt dit minder. Het maakt de vloer stabieler.

Eigenschappen
Multiplank is veelzijdig

Eigenlijk kun je met een multiplank vloer bijna alles doen. Wil je een verouderde look? Dan zorgen wij dat de vloer er ouder uit komt te zien. Het hout roken, schaven of borstelen kan ook. De planken zijn in verschillende breedtes te krijgen. En wil je veel noesten, of juist weinig? Ook daar kun je in kiezen. Natuurlijke onregelmatigheden blijven zichtbaar. Dit maakt iedere duoplank vloer uniek. Een duoplank is meestal prima te combineren met vloerverwarming.

Neem contact met ons op
Eigenschappen
Multiplank is veelzijdig

Eigenlijk kun je met een multiplank vloer bijna alles doen. Wilt u een verouderde look? Dan zorgen wij dat de vloer er ouder uit komt te zien. Het hout roken, schaven of borstelen kan ook. De planken zijn in verschillende breedtes te krijgen. En wilt u veel noesten, of juist weinig? Ook daar kunt u in kiezen. Natuurlijke onregelmatigheden blijven zichtbaar. Dit maakt iedere duoplank vloer uniek. Een duoplank is meestal prima te combineren met vloerverwarming.

Neem contact met ons op

Tip

Een multivloer kunnen we los van de vloer eronder leggen. Dit noemen we dan “zwevend plaatsen” Ga je verhuizen? Dan kun je de vloer in veel gevallen gewoon meenemen. Deze vloer kunnen we ook verlijmen aan de vloer eronder. Het tikken van je hakken of het verschuiven van die ene stoel horen je medebewoners dan minder goed.