Skip to content
Alpon Parket Dordrecht

Alpon Parket staat voor Kwaliteit, Vakmanschap en Service. De naam Alpon is ooit bedacht door de oprichter Ad Luijten en staat voor Ad Luijtens Parket Onderneming. Inmiddels bestaan we meer dan 65 jaar !

Meer dan alleen parket

Op dit moment dekt de naam Alpon Parket niet helemaal de lading, want wij verkopen niet alleen parket, maar ook laminaat, PVC , bamboe en Kurkvloeren. Kortom een veel breder assortiment dan de naam omschrijft. De werkzaamheden zijn heel divers: van complete renovaties tot het onderhoud van vloeren en traprenovaties. En natuurlijk plaatsen onze vakmensen de vloeren met veel precisie.

Persoonlijk contact

De kracht van Alpon is vooral het persoonlijke contact met de klanten. Het begeleiden van de klant in de winkel om samen te kijken naar de meest geschikte vloer, maar ook de bezoeken aan huis is ons dagelijkse werk. Alpon Parket is een familie bedrijf met een vast team van ervaren parketteurs. Ons specialisme is het leggen en adviseren van vloeren op vloerverwarming.

Alpon is actief lid van de ParketGroep Nederland. Het delen van kennis en samenwerken met collega bedrijven zorgt ervoor dat zij de mooiste vloeren in de winkel hebben staan.

Fotografie Dion Doornik
Op de foto van links naar rechts: Mark Hoogervorst, Ian Sonnevelt, Arthur Sonnevelt en Jan van Os.

Maak vandaag nog een afspraak

We helpen je graag verder

OPENINGSTIJDEN

Neem alvast een kijkje in de winkel

Onze vakmensen zijn goed geschoold én worden getraind in de laatste trends en technieken. Voor welk type vloer je ook kiest, bij ParketGroep Nederland hebben we vakmensen in huis die in elke vloer thuis zijn. Komen ze tijdens het leggen nog dingen tegen? Onze parketspecialisten lossen dat voor je op.