Skip to content

Voor elke ruimte

ParketGroep Nederland

ParketGroep Nederland is een collectief van ruim 14 parketspeciaalzaken, verdeeld over Nederland

ParketGroep Nederland, winkels met een gezicht

ParketGroep Nederland bestaat uit een groep ondernemers uit de vloerenbranche, met winkels verdeeld over heel Nederland. Winkels met tientallen vloeren en evenzoveel verschillende mogelijkheden rond behandeling en afwerking. Traditioneel massief en multiplank, maar ook kurk, laminaat en bijvoorbeeld PVC vloeren.

De leden delen kennis en ervaring en kopen gezamenlijk in, zodat ze een gunstige prijsstelling kunnen bieden. Tevens biedt men exclusieve producten onder de naam Nederland Collectie met een eigen invulling en uitstraling in de showroom. De bij de ParketGroep Nederland aangesloten leden voldoen aan strenge eisen en normen. Ze hebben het kennis- en adviesniveau in huis om de consument te helpen die vloer te kiezen die in alle opzichten bij ze past. En de vakmensen in dienst om deze vloer ook te plaatsen.

Persoonlijk advies afgestemd op uw woonsituatie

Onze ervaren parketadviseurs kunnen je precies vertellen wat de beste vloer voor jouw situatie is. Zo zullen wij je vragen waar de vloer komt te liggen. Voor een slaapkamer zijn de wensen en eisen vaak anders dan voor een keuken of woonkamer. Ook kan het zijn dat je rekening moet houden met regels van de VvE aangaande geluidsreductie. Of wat dacht je van de mogelijkheden van houten vloeren bij vloerverwarming? Afhankelijk van jouw wensen geven wij je graag advies.

Nadat je een keuze heeft gemaakt komen wij bij je thuis de vloer inmeten en de situatie beoordelen. Is de ondervloer vlak genoeg, is het niet te vochtig, kunnen de deuren straks nog open en dicht? Daarna wordt de vloer definitief in bestelling genomen en plannen we samen met jou een datum voor het plaatsen

NEDERLAND COLLECTIE

Wij bieden u graag zekerheid

ParketGroep Nederland weet dat het aankopen van een vloer niet iets is wat je dagelijks doet. Daarom vinden wij het uitermate belangrijk dat we je een kwaliteitsvloer leveren voor een eerlijke prijs. Wij zijn CBW-erkend voor optimale zekerheid. In onze voorwaarden zijn alle regels opgenomen die voor jou van belang zijn als je bij ons iets koopt. Bijvoorbeeld over betaling, levertijd, vervoer en garantie. Voor jou betekent dit extra zekerheid.

0 %
Nederlands Vakmanschap

Vloeren gelegd door professionals met expertise en aandacht voor detail

0

vloeren

gelegd in 2021

Onze adviseurs en monteurs helpen u met veel plezier en kennis

0

beoordeeld op de

ParketGroep onderhoudslijn

Onze eigen onderhoudsproducten om uw vloer te onderhouden

Tip

Wil je de laatste nieuwtjes van onze groep en op de hoogte blijven van de activiteiten van onze leden? Volg dan onze Facebook-pagina