Skip to content

Restaureren & Schuren

Onze vakmensen verstaan hun vak 

Uw vloer restaureren en aanhelen

Haal je een muurtje weg? Ga je een stuk bijbouwen? Dan wil je vast ook de vloer door laten leggen. Het is belangrijk om hierbij goed te letten op welke wijze dit gebeurt en daarvoor is een vakman essentieel.

Aanpak van een specialist

Wij komen altijd bij je thuis langs om te kijken wat er moet gebeuren. We kijken bijvoorbeeld naar de vloer die er nu ligt, maar ook naar wat er ónder de vloer ligt. Wat is de kwaliteit van de vloer? En hoe zorgen we dat we een vloer doorleggen die er precies op lijkt? In veel gevallen kunnen we je vloer laten namaken of bijbestellen. Na het plaatsen schuren wij de vloer en werken we deze af met olie, hardwax-olie of lak. En vergeet ook de plinten niet. Wij zorgen voor de randafwerking, zodat je vloer tot in detail weer één geheel wordt.

De vloer opknappen

Stel: Je hebt net een nieuw huis gekocht en je wil de bestaande vloer aanpassen aan je eigen stijl. Of je zit thuis lekker op de bank, en je ziet dat je vloer eigenlijk wel aan een opknapbeurt toe is. Hoe kun je dit het beste aanpakken? Er zijn veel mogelijkheden om je vloer weer net als nieuw te maken.

ONDERHOUDSMIDDLEN
SCHADEHERSTEL
ADVIES

Schoonmaken, boenmachine of schuren?

Je vloer weer als nieuw? Misschien is het met goed schoonmaken en een laagje onderhoudsmiddel al zo gepiept. Als je een houten vloer hebt, kun je gebruik maken van een boenmachine. Die reinigt toch nét even wat dieper dan een dweil. Als je vloer beschadigd is, hoeft je niet een geheel nieuwe parketvloer te laten leggen.

Schoonmaken, boenmachine of schuren?

Uw vloer weer net als nieuw? Misschien is het met goed schoonmaken en een laagje onderhoudsmiddel al gepiept. Als u een houten vloer heeft, kunt u gebruik maken van een boenmachine. Die reinigt toch nét even wat dieper dan een dweil. Als uw vloer beschadigd is, hoeft u niet een geheel nieuwe parketvloer te laten leggen.

0 %
Nederlands Vakmanschap

Vloeren gelegd door professionals met expertise en aandacht voor detail

0

vloeren

gelegd in 2021

Onze adviseurs en monteurs helpen u met veel plezier en kennis

0

beoordeeld op de

ParketGroep onderhoudslijn

Onze eigen onderhoudsproducten om uw vloer te onderhouden

Tip

Vloeren opknappen is een vak. Wij gebruiken de beste materialen en machines. En uiteraard behandelen wij het hout met alle mogelijke aandacht. Wil je weten wat in jouw situatie de beste oplossing is? Wij geven hiervoor graag advies, ook bij je thuis. We zorgen dat jouw vloer er weer nét als nieuw uit komt te zien.