Skip to content

Style Parket Den Haag

Frans Kuijpers is altijd al ondernemer geweest en heeft voorheen 6 jaar bij Bruynzeel parket gewerkt. In 2005 nam hij de bestaande winkel Style Parket over.

Al meer dan 40 jaar een begrip in Den Haag en omgeving

Frans heeft niet te klagen over zijn klantenkring. In Den Haag staan van oudsher veel herenhuizen en kamer-en-suite woningen met prachtige tapisvloeren. In deze woningen onderhoudt Style Parket de vloeren. En natuurlijk worden oude vloeren vervangen door modernere (tapis)vloeren. style Parket is hierdoor een specialist als het gaat over visgraatvloeren. De winkel bevindt zich aan de rand van het centrum waardoor de winkel goed bereikbaar is en de klanten makkelijk kunnen parkeren.

Eigen legteam

Bij Style Parket zijn 2 vaste gediplomeerde parketteurs in dienst. Indien nodig springt Frans ook bij met het legwerk. Dit vindt Frans belangrijk, omdat hij dan weet wat er gebeurt op de werkvloer. De winkel wordt voornamelijk bemand door dochter Diana; met zijn vieren vormen ze een hecht team dat staat voor kwaliteit en goede service.

Helemaal op hout gericht

Veel parketspeciaalzaken verkopen ook allerlei andere vloeren, maar bij Style Parket draait het voornamelijk om hout. U vindt hier een uitgebreid assortiment parket, lamelparket en laminaat. In de winkel wordt middels overzichtelijk gepresenteerde monsterborden ons assortiment getoond. Of u nu een traditionele of moderne houten vloer zoekt, beide vindt u bij Style Parket. Ook voor onderhoud,
renovatie en schadeherstel bent u bij Style Parket aan het goede adres.

Maak vandaag nog een afspraak

We helpen je graag verder

OPENINGSTIJDEN

Neem alvast een kijkje in de winkel

Onze vakmensen zijn goed geschoold én worden getraind in de laatste trends en technieken. Voor welk type vloer u ook kiest, bij ParketGroep Nederland hebben we vakmensen in huis die in elke vloer thuis zijn. Komen ze tijdens het leggen nog dingen tegen? Onze parketspecialisten lossen dat voor u op.