Skip to content

Biggelaar Parket Veghel

Ruim 60 jaar geleden begon de eerste generatie ‘van den Biggelaar’ met de oprichting van de huidige zaak. Plankjes achterop de fiets en de boer op! Gaande weg de jaren kwamen de zonen van beide eigenaren, Marc en Theo aan het roer en sinds 2019 heeft de 3e generatie Tom het stokje overgenomen van Marc van den Biggelaar. Trots om samen de bekende naam “Biggelaar Parket” voort te zetten werken Theo en diens zoon Tom nauw samen om de bekende en vertrouwde kwaliteit en service voort te zetten!

Gedreven familiebedrijf

Als klant voel je meteen de gedrevenheid en de kennis van zowel Theo als Tom. Beide hebben de kneepjes geleerd op de werkvloer. Met deze ervaring en kennis vertellen zei graag welke mogelijkheden en voordelen een houten vloer van Biggelaar Parket heeft. Met behulp van de vele monsterborden, sfeerhoekjes en voorbeelden worden alle mogelijkheden en verschillende technieken voor de dag gehaald. Elke vloer kan volledig naar wens geproduceerd worden in de eigen spuiterij achter de grote en moderne showroom. In eigen beheer worden vloeren naar wens gerookt, gekleurd en behandeld.

Ambacht naast trends

Ambachtelijke vloeren in talloze patronen nemen een belangrijke plaats in binnen het assortiment maar ook de laatste technieken om houtenvloeren perfect toe te passen op de normen van vandaag, zoals vloerverwarming maar ook vloerkoeling. Lol enthousiasme wordt verteld over banden en biezen. Rondingen, visgraten en patronen worden met veel liefde voor het vak beschreven. Ook de trends op het gebied van kleuren, laminaat en PVC worden niet vergeten.

Maximale service

Biggelaar Parket heeft een goede naam opgebouwd en klanten van heinde en verre hebben hun weg gevonden naar Veghel. Het meest bijzondere was toch wel de vloer die ze mochten leggen in Moskou in een bankgebouw van de ABN. Ook de leggers willen trots zijn op elke vloer en de klanten zorgen voor de beste referenties. Biggelaar Parket is 6 dagen per week open, van maandag t/m zaterdag en ook ’s avonds is men op afspraak welkom.

Maak vandaag nog een afspraak

We helpen je graag verder

OPENINGSTIJDEN

Neem alvast een kijkje in de winkel

Onze vakmensen zijn goed geschoold én worden getraind in de laatste trends en technieken. Voor welk type vloer u ook kiest, bij ParketGroep Nederland hebben we vakmensen in huis die in elke vloer thuis zijn. Komen ze tijdens het leggen nog dingen tegen? Onze parketspecialisten lossen dat voor u op.