Skip to content

Onderhoud & Renovatie

Onderhoud & Renovatie

Houten vloeren zijn aan slijtage onderhevig. Goed en regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van je vloer. Toch kan het gebeuren dat je na jarenlang intensief gebruik behoefte hebt aan een grondige opknapbeurt van je vloer. Wij verzorgen die graag voor je. Heb je schade aan je vloer en valt die onder je inboedel of WA-verzekering? Kom dan bij ParketGroep Nederland om je beschadigde vloer te laten herstellen. Wij hebben contacten bij diverse verzekeringsmaatschappijen en maken je beschadigde vloer als nieuw. Snel en vakkundig, zonder gedoe.

Je vloer kan na beschadiging vaak heel goed gerepareerd en/of geschuurd worden. Dan hoeft er geen nieuwe parketvloer te worden gelegd. Na het schuren wordt je vloer keurig afgewerkt met olie, hardwaxolie of lak. Je kiest welke afwerking je het mooist vindt. De ParketGroep-olie is een natuurlijke olie die te mengen is met diverse kleurpigmenten. Je bepaalt aan de hand van kleurstalen welke kleur je wil hebben. Onze vloerspecialist brengt deze kleur vervolgens op je vloer aan. Je parketvloer krijgt weer dezelfde mooie uitstraling als toen deze net gelegd was. En je bent een stuk voordeliger uit dan wanneer je een nieuwe vloer laat leggen.

Onderhoudslijn
Restaureren & schuren

Schadeherstel

0 %
Nederlands Vakmanschap

Vloeren gelegd door professionals met expertise en aandacht voor detail

0

vloeren

gelegd in 2023

Onze adviseurs en monteurs helpen u met veel plezier en kennis

0

beoordeeld op de

ParketGroep onderhoudslijn

Onze eigen onderhoudsproducten om uw vloer te onderhouden

Vloeren leggen is vakmanschap

Door jarenlange ervaring weten onze parketspecialisten al precies waar ze op moeten letten. Want wat voor ondervloer ligt er eigenlijk in een ruimte? Parketspecialisten van ParketGroep Nederland geven u altijd advies op maat

Tip

Schade herstellen is een vak. Wij gebruiken hiervoor de beste materialen en machines. Uiteraard behandelen wij je vloer met alle mogelijke aandacht. Wil je weten wat in jouw situatie de beste oplossing is? Wij geven hiervoor graag advies, ook bij je thuis. We zorgen dat jouw vloer er weer nét als nieuw uit komt te zien.