Skip to content

Webshop

Bestel hier jouw onderhoudsmiddelen 

Onderhoudslijn ParketGroep Nederland

Spelende kinderen, je vrienden die per ongeluk een glas wijn omstoten, je hond die enthousiast met zijn modderpootjes het huis in rent. Op een vloer wordt geleefd. Hoe houdt je je vloer dan zo lang mogelijk als nieuw?

Over het algemeen is het onderhoud te verdelen in dagelijks onderhoud en periodiek onderhoud.
Met dagelijks onderhoud bedoelen we regelmatig stofzuigen of vegen. Daar hoort ook bij regelmatig dweilen en je vloer voorzien van polish, zeep of cleaner. De vloerspecialisten van de ParketGroep adviseren je graag welk onderhoudsproduct voor jouw vloer geschikt is en hoe u dit het beste kunt gebruiken.

Hoe verzorg ik mijn vloer?

De verzorging van je vloer hangt af van welke vloer je hebt. En ook de afwerking speelt een rol. Heb je bijvoorbeeld een houten vloer met lak? Dan gebruikt u andere onderhoudsmiddelen dan bij olie. Ook hoe vaak je je vloer moet onderhouden verschilt per type vloer, én per afwerking. Een laminaat of PVC vloer heeft bijvoorbeeld ander onderhoud nodig dan een houten geoliede vloer. En dan speelt ook nog mee hoe je op de vloer leeft. Bijvoorbeeld of je kinderen en/of huisdieren hebt.

Is je vloer toe aan een opknapbeurt, maar heb je geen tijd of zin om hier zelf mee aan te slag te gaan? Bij de ParketGroep helpen we je graag. Onze zeer ervaren vakmensen laten jouw vloer er weer als nieuw uit zien. Wij komen bij je langs om je te adviseren over de mogelijkheden. Het enige wat je hoeft te doen, is contact opnemen met de dichtstbijzijnde ParketGroep-winkel.

Tip

Heeft je een moddervlek die er lastig uit gaat? Blijft dat ene vlekje water nog steeds een beetje zichtbaar? Of twijfel je welke aanpak goed werkt bij het schoonmaken? Het beste is dan even contact op te nemen met een van mijn collega’s, samen komen we tot een oplossing

Tip

Heeft u een moddervlek die er lastig uit gaat? Blijft dat ene vlekje water nod steeds een beetje zichtbaar? Of twijfelt u welke aanpak goed werkt bij het schoonmaken? Het beste is dan even contaft op te nemen met een van mijn collega’s samen komen we tot een oplossing

Download magazine

Blader rustig door ons nieuwe magazine. Het magazine staat boordevol me de nieuwste vloerentrends voor 2021 en tips van onze vakman Bas

0 %
Nederlands Vakmanschap

Vloeren gelegd door professionals met expertise en aandacht voor detail

0

vloeren

gelegd in 2021

Onze adviseurs en monteurs helpen u met veel plezier en kennis

0

beoordeeld op de

ParketGroep onderhoudslijn

Onze eigen onderhoudsproducten om uw vloer te onderhouden

Onderhoud

Ziet je houtenvloer er na een paar jaar toch een beetje dof uit of zitten er krassen in die er niet meer uitgaan? Een schuurbeurt doet wonderen!  Wij schuren een klein laagje van de vloer af en behandelen hem opnieuw met olie of lak. Je vloer ziet er dan weer als nieuw uit!