Skip to content

Voor elke ruimte een vloer

Laat je inspireren!

Ontdek de mooiste vloeren in onze winkels

Iedereen een unieke vloer

Een interieur laat zien wie de bewoners zijn. De vloer is daarbij een belangrijk onderdeel. De kleur, het motief en de gekozen afwerking bepalen in grote mate de sfeer van een huis. Houten vloeren benadrukken deze belangrijke wooneigenschappen. Onze parketvloeren bieden heel veel mogelijkheden om je woonruimte aan te passen aan je persoonlijk wensen, op basis van de vele keuzes in uitstraling, kleur en maten. De houten vloeren van de Nederland-collectie hebben Europees eikenhout als basis en verschillende behandeling- en afwerking varianten. Het is een complete collectie die voor iedereen voldoende keuze biedt om tot de eigen unieke vloer te komen. Alleen te vinden bij de winkels van ParketGroep Nederland, een garantie voor kwaliteit.

Zorgvuldig en met expertise gelegd

Onze vakmensen zijn goed geschoold én worden getraind in de laatste trends en technieken. Voor welk type vloer je ook kiest, bij ParketGroep Nederland hebben we vakmensen in huis die in elke vloer thuis zijn. Komen ze tijdens het leggen nog dingen tegen? Onze parketspecialisten lossen dat voor je op.

Zorgvuldig en met expertise gelegd

Onze vakmensen zijn goed geschoold én worden getraind in de laatste trends en technieken. Voor welk type vloer u ook kiest, bij ParketGroep Nederland hebben we vakmensen in huis die in elke vloer thuis zijn. Komen ze tijdens het leggen nog dingen tegen? Onze parketspecialisten lossen dat voor u op.

Bekijk ons vloeren inspiratiemagazine

Blader rustig door ons nieuwe magazine. Het magazine staat boordevol me de nieuwste vloerentrends voor 2022 en tips van onze vakman Bas

0 %
Nederlands Vakmanschap

Vloeren gelegd door professionals met expertise en aandacht voor detail

0

vloeren

gelegd in 2023

Onze adviseurs en monteurs helpen u met veel plezier en kennis

0

beoordeeld op de

ParketGroep onderhoudslijn

Onze eigen onderhoudsproducten om uw vloer te onderhouden

Tip

Houten vloeren zijn vaak goed te combineren met vloerverwarming. In onze winkels is dit te herkennen aan dit keurmerk. Onze specialisten kunnen u daar alles over vertellen.