Skip to content

Onze partners

ParketGroep Nederland

Kwaliteit en vakmanschap

Onze partners

ParketGroep Nederland werkt exclusief samen met de beste leveranciers op het gebied van vloeren en toebehoren.
Zij waarborgen de kwaliteit en het vakmanschap waar de ParketGroep Nederland voor staat.

 

 

 

Vesting ontwikkelt en produceert op ambachtelijke wijze  kwalitatief hoogwaardige houtoppervlak behandelingsproducten als wassen, oliën, beitsen, lakken, outdoor- en onderhoudsproducten voor verschillende markten zoals de vloeren- en meubelindustrie en de restauratie- en decorbranche.

Real Dutch Floor is een ambitieuze onderneming welke onderscheidend is door zijn kwalitatieve, innovatieve en duurzame productieproces van houten vloeren. Inmiddels is RDF uitgegroeid tot een toonaangevend merk in de parketbranche.

Real Dutch Floor biedt een exclusieve collectie die voor elke wens een oplossing heeft

 

INTR is een landelijk opererende groothandel met een compleet assortiment voor professionele vloer- en raamafwerking voor Parketspeciaalzaken.

INTR werkt voortdurend aan verbetering van producten en streeft ernaar om samen met hun klanten “buitengewoon goed te zijn in alles voor binnen”

T&G wood is producent van exclusieve houten vloeren. We zijn continu bezig om onze processen en producten te optimaliseren. Dit doen wij voornamelijk met ons merk Cinzento Custom Made®.

Cinzento Custom Made® is gespecialiseerd in het bewerken van eiken houten vloeren, waarbij de wens van de klant centraal staat.

 

 

Parketfabriek Lieverdink is één van de grootste producenten van traditionele parketvloeren in Nederland en is zeer bewust bezig met innovatie, productontwikkeling en duurzaamheid. Met een groot aantal aansprekende merken en doordachte vloerproducten vormen zij een vooroplopende marktpartij.Lieverdink is gespecialiseerd in visgraatvloeren, Hongaarse punten en vele andere patronen en verwerken uitsluitend de hoogste kwaliteit parket, waaronder Frans Eiken met keurmerk en vele exotische houtsoorten.

Plinten & Profielen Centrale (PPC) is dé flexibele totaalleverancier voor de parketteur en vloerspecialist. Bij PPC is alles erop gericht de klant zo efficiënt mogelijk te bedienen met een breed assortiment, eenvoudige bestelmogelijkheden en een eigen logistiek.

PPC streeft continue naar het meest complete en kwalitatief hoogstaande assortiment. Altijd in huis en makkelijk beschikbaar voor de vloerenspecialist.

Sinds de oprichting in 1885 is Peitsman uitgegroeid tot een Koninklijke groothandel voor de woning- en projectinrichter. Met 11 voorraadhoudende filialen door heel Nederland en meer dan 10.000 producten onderscheidt Peitsman zich van andere groothandels. Daarnaast heeft elk filiaal een eigen showroom waar een greep uit ons assortiment te bekijken is. Met ons eigen wagenpark worden bestellingen franco en ‘just-in-time’ geleverd.

Origineel Chapel Parket ® is een zeer duurzame onderneming. Wij staan voor kwaliteit, innovativiteit & cirulariteit.

Een boom is een levend organisme. Daarom is het mooi dat de vloeren die we er uiteindelijk van produceren daar recht aan doet en een van de oudste vloeren met een eigen stijl en ziel. Dat zie je in de belevenis, karakter en emotie uitstralen.

 

HCE Houtprodukten B.V. uit het Achterhoekse Zelhem is al jarenlang een bekende speler in de parketwereld. Onder de naam Alfa-parket produceren zij al ruim 25 jaar eiken parketvloeren.

De halffabricaten van de producten worden in hun eigen fabriek in Roemenië geproduceerd waardoor ze het proces van begin tot het einde in beheer hebben.

Lecol is de leverancier van producten voor de professionele installatie, afwerking en onderhoud van houten en flexibele vloeren.Met de topmerken Wakol (voorstrijkmiddelen, egaliseermiddelen, lijmen), Loba (lakken en oliën), Lecol (onderhoudsmiddelen), Lägler (schuurmachines) en Sia (schuurmaterialen) biedt Lecol een zeer compleet assortiment aan om de best mogelijke kwaliteit te bereiken

Floorfriendly maakt uw meubels vloervriendelijk. Met een ruim assortiment viltdoppen en speciale oplossingen voor allerlei stoelpoten, is er altijd een oplossing. De materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en er zijn losse inzetdopjes te verkrijgen.Met de juiste bescherming onder uw meubels kunt u ze zorgeloos gebruiken. U voorkomt beschadigingen en stoelen schuiven gemakkelijker zonder lawaai.

Kerkhofs Parket is in Nederland uitgegroeid tot een bekende naam in de markt van de houten vloeren. De nadruk ligt op de tradionele parketvloeren en multiplanken zoals Visgraat, Hongaarspunt en andere patronen en dit in Eiken en Exoten.

Kerkhofs Parket is ook verdeler van B-Hard en Parky voor Nederland en België en exclusief verdeler van Vermeister (lijmen en lakken).

Blue Dolphin houtveredeling.

Woodcare B.V. is de onderneming achter het merk Blue Dolphin houtveredeling. Professionele kwaliteit, afwerkingsproducten ter bescherming en verduurzaming van uw hout: 2K olie, Hardwax-Olie en Lak. Natuurlijk met bijbehorende onderhoudsproducten per afwerking.

Een compleet programma voor de parketspeciaalzaken en parketteurs met tevens Lijmen, Pads, Gereedschappen en Norton schuurmaterialen.

Sinds 1956 ontwikkelt, produceert en verdeelt Bijlard International uit Zoetermeer lijmen en kitten voor de professionele parketmarkt. Dat gebeurt onder eigen naam maar wij zijn ook uw partner voor private labels.

Klantgerichtheid, snelle levering uit voorraad en een uitstekende service zijn naast de kwaliteits- en milieueisen de belangrijkste pijlers van ons bedrijf.

Al meer dan 80 jaar is Cotap een familiebedrijf. Er is een groot assortiment met houten- laminaat- en PVC vloeren.

De vloeren uit de vtwonen PVC collectie zijn door het natuurgetrouwe karakter bijna niet van echt hout of beton te onderscheiden. Afgestemd op de laatste woontrends bestaat de collectie uit een brede plank, diverse patroonvloeren waaronder een Hongaarse punt en visgraatmotief en 2 tegeldecoren die ook verkrijgbaar zijn in een extra grote afmeting.

Parket_Groep_Nederland_Logo_2021

.

Hamat is ruim 30 jaar specialist in entreematten, entreezones en vloeren. Via ons HQ label leveren wij schoonloop-, droogloop-, buiten- en trapmatten, kunstgras, tapijt, karpetten en pvc vloeren.

Doordat we alle productiefacetten in eigen huis hebben kunnen we snel en uit voorraad leveren, tegen een uitstekende prijs/ kwaliteitverhouding.

Parket_Groep_Nederland_Logo_2021

.

0 %
Nederlands Vakmanschap

Vloeren gelegd door professionals met expertise en aandacht voor detail

0

vloeren

gelegd in 2021

Onze adviseurs en monteurs helpen u met veel plezier en kennis

0

beoordeeld op de

ParketGroep onderhoudslijn

Onze eigen onderhoudsproducten om uw vloer te onderhouden

Tip

Denkt u dat u als leverancier iets kan betekenen voor de ParketGroep Nederland? Neem dan contact met ons op.