Skip to content

Onze partners

ParketGroep Nederland

Kwaliteit en vakmanschap

Onze partners

ParketGroep Nederland werkt exclusief samen met de beste leveranciers op het gebied van vloeren en toebehoren.
Zij waarborgen de kwaliteit en het vakmanschap waar de ParketGroep Nederland voor staat.

Bona is een duurzaam familiebedrijf dat wereldwijd is vertegenwoordigd en dat producten levert voor het plaatsen, renoveren, herstellen en onderhouden van premium vloeren. Bona, opgericht in 1919, biedt alle producten – lijm, lak, olie, schuurmachines, schuurmaterialen, onderhoudsproducten – voor hoogwaardige vloeroppervlakken: houten vloeren, laminaatvloeren-, tegelvloeren-, vinylvloeren-, PVC-vloeren, elastische vloeren, rubbervloeren etc.

Royal Dutch Floor is een ambitieuze onderneming welke onderscheidend is door zijn kwalitatieve, innovatieve en duurzame productieproces van houten vloeren. Inmiddels is RDF uitgegroeid tot een toonaangevend merk in de parketbranche.

Royal Dutch Floor biedt een exclusieve collectie die voor elke wens een oplossing heeft

 

INTR is een landelijk opererende groothandel met een compleet assortiment voor professionele vloer- en raamafwerking voor Parketspeciaalzaken. INTR werkt voortdurend aan verbetering van producten en streeft ernaar om samen met hun klanten “buitengewoon goed te zijn in alles voor binnen”

T&G wood is producent van exclusieve houten vloeren. We zijn continu bezig om onze processen en producten te optimaliseren. Dit doen wij voornamelijk met ons merk Cinzento Custom Made®.

Cinzento Custom Made® is gespecialiseerd in het bewerken van eiken houten vloeren, waarbij de wens van de klant centraal staat.

 

 

Parketfabriek Lieverdink is één van de grootste producenten van traditionele parketvloeren in Nederland en is zeer bewust bezig met innovatie, productontwikkeling en duurzaamheid. Met een groot aantal aansprekende merken en doordachte vloerproducten vormen zij een vooroplopende marktpartij.

Het assortiment in houtsoorten en patronen is bijna onbeperkt. Lieverdink is gespecialiseerd in visgraatvloeren, Hongaarse punten en vele andere patronen en verwerken uitsluitend de hoogste kwaliteit parket, waaronder Frans Eiken met keurmerk en vele exotische houtsoorten.

Plinten & Profielen Centrale (PPC) is dé flexibele totaalleverancier voor de parketteur en vloerspecialist. Bij PPC is alles erop gericht de klant zo efficiënt mogelijk te bedienen met een breed assortiment, eenvoudige bestelmogelijkheden en een eigen logistiek.

PPC streeft continue naar het meest complete en kwalitatief hoogstaande assortiment. Altijd in huis en makkelijk beschikbaar voor de vloerenspecialist.

Sinds de oprichting in 1885 is Peitsman uitgegroeid tot een Koninklijke groothandel voor de woning- en projectinrichter. Met 11 voorraadhoudende filialen door heel Nederland en meer dan 10.000 producten onderscheidt Peitsman zich van andere groothandels. Daarnaast heeft elk filiaal een eigen showroom waar een greep uit ons assortiment te bekijken is. Met ons eigen wagenpark worden bestellingen franco en ‘just-in-time’ geleverd.

.

 

HCE Houtprodukten B.V. uit het Achterhoekse Zelhem is al jarenlang een bekende speler in de parketwereld. Onder de naam Alfa-parket produceren zij al ruim 25 jaar eiken parketvloeren.

De halffabricaten van de producten worden in hun eigen fabriek in Roemenië geproduceerd waardoor ze het proces van begin tot het einde in beheer hebben.

.
Floorfriendly maakt uw meubels vloervriendelijk. Met een ruim assortiment viltdoppen en speciale oplossingen voor allerlei stoelpoten, is er altijd een oplossing. De materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en er zijn losse inzetdopjes te verkrijgen.Met de juiste bescherming onder uw meubels kunt u ze zorgeloos gebruiken. U voorkomt beschadigingen en stoelen schuiven gemakkelijker zonder lawaai.
.

Vesting ontwikkelt en produceert op ambachtelijke wijze  kwalitatief hoogwaardige houtoppervlak behandelingsproducten als wassen, oliën, beitsen, lakken, outdoor- en onderhoudsproducten voor verschillende markten zoals de vloeren- en meubelindustrie en de restauratie- en decorbranche.

RIGO Verffabriek is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1938 verf, olie en lak producten maakt. Vanaf het allereerste begin doen ze dat in IJmuiden. Een stoere havenplaats met strand en schepen, duinen en industrie en een karakter van aanpakken en zeggen wat je te zeggen hebt. Ze streven er naar dat zo vooruitstrevend en oprecht mogelijk te doen. Daardoor zijn hun producten innovatief en gebruiken ze zoveel mogelijk herwinbare grondstoffen. 

.

0 %
Nederlands Vakmanschap

Vloeren gelegd door professionals met expertise en aandacht voor detail

0

vloeren

gelegd in 2021

Onze adviseurs en monteurs helpen u met veel plezier en kennis

0

beoordeeld op de

ParketGroep onderhoudslijn

Onze eigen onderhoudsproducten om uw vloer te onderhouden

Tip

Denkt u dat u als leverancier iets kan betekenen voor de ParketGroep Nederland? Neem dan contact met ons op.