Skip to content

Schadeherstel

Schadeherstel

We behandelen regelmatig schades, in veel gevallen is dit verzekerd.  Dit kan waterschade zijn, maar ook brandschade of inbraakschade. Er komt altijd eerst iemand van ons langs om de schade op te nemen voor het schadeherstel. Hij of zij bekijkt welk hout is gebruikt en wat er nodig is om de vloer weer in zijn oude staat terug te brengen. Op basis van dit bezoek maken wij een offerte, die u eventueel bij uw verzekeraar kunt indienen.

Schadeherstel en Aanhelen voor alle merken

De specialisten van de Parketgroep beschikken over zeer grote vakkenis en vakmanschap. Daardoor kunnen zijn ook parketmerken van andere merken repareren of aanhelen (uitbreiden) of opnieuw leggen na bijvoorbeeld een verhuizing.

Bauwerk, Boen, Bruynzeel, Deko Marty, Haro, Junckers, Kahrs, Lamella, Langmoen, Marty, Morkaskog, Parla, Saim, Tarkett

Staat jou merk er niet bij? Neem dan even contact met ons op.

Onderhoudsmiddelen
Renovatie
Vestigingen
Nederlands Vakmanschap
0 %

Vloeren gelegd door professionals met expertise en aandacht voor detail

0

vloeren

gelegd in 2023

Onze adviseurs en monteurs helpen u met veel plezier en kennis

0

beoordeeld op de

ParketGroep onderhoudslijn

Onze eigen onderhoudsproducten om uw vloer te onderhouden

Spotrepair erkend herstelmanager

Waterschade? Schade door inbraak? Kleine schades zijn vaak al op te lossen met de inzet van spotrepair. Onze parketspecialisten komen altijd bij je langs. Samen komen we tot een oplossing voor jouw vloer. Een vloer is een investering die je jarenlang plezier op moet leveren. Het is dan ook vervelend als er schade aan de vloer ontstaat op een bepaalde plek. 

Of het nou gaat om een houten, laminaat of pvc-vloer, wij hebben de oplossing: ParketGroep Nederland Spotrepair. Vaak kun je dit declareren bij je verzekering, de leden van ParketGroep Nederland zijn namelijk gecertificeerd herstelmanager. Onze specialisten zijn ervaren in het afhandelen van schadegevallen en kunnen je vloer snel en vakkundig repareren.

Spotrepair erkend herstelmanager

Waterschade? Schade door inbraak? Kleine schades zijn vaak al op te lossen met de inzet van spotrepair. Onze parketspecialisten komen altijd bij u langs. Samen komen we tot een oplossing voor u vloer. Een vloer is een investering die je jarenlang plezier op moet leveren. Het is dan ook vervelend als er schade aan de vloer ontstaat op een bepaalde plek. Of het nou gaat om een houten, laminaat of pvc-vloer, wij hebben de oplossing: ParketGroep Nederland Spotrepair. Vaak kunt u dit declareren bij uw verzekering, de leden van ParketGroep Nederland zijn namelijk gecertificeerd herstelmanager. Onze specialisten zijn ervaren in het afhandelen van schadegevallen en kunnen uw vloer snel en vakkundig repareren.

Tip

Schade herstellen is een vak. Wij gebruiken hiervoor de beste materialen en machines. Uiteraard behandelen wij je vloer met alle mogelijke aandacht. Wil je weten wat in jouw situatie de beste oplossing is? Wij geven hiervoor graag advies, ook bij jou thuis. We zorgen dat je vloer er weer nét als nieuw uit komt te zien.