Skip to content

Voor elke ruimte een vloer

Laat je inspireren!

Ontdek de mooiste vloeren in onze winkels

Laminaat, praktisch en net echt hout

Laminaat heeft tegenwoordig de uitstraling van echt hout. Laminaat heeft weinig onderhoud nodig en is ook nog eens goedkoper dan parket. Heb je een houtsoort gezien die je mooi vindt? Kijk dan ook eens naar laminaat, want bijna iedere houtsoort kan in een laminaat uitvoering geleverd worden. Dit komt door de natuurgetrouwe kleuren en houtpatronen. En laat je handen maar eens over een laminaatplank met reliëf glijden. Dit geeft het natuurgetrouwe gevoel van een echte houten plank.

Eigenschappen

Planken of tegels

Wil je een vloer die je kunt aanpassen aan je eigen wensen? Ook dat is mogelijk bij laminaat, want dit heeft tegenwoordig geen standaard formaat meer. Wij kunnen het in verschillende lengtes en breedtes leveren. Een laminaatvloer kun je daarom combineren met ieder interieur. Je kunt kiezen uit laminaatvloeren met of zonder V-groef, met een structuur of met een echte synchroon lopende houtnerf structuur. Naast de keuze uit brede of smalle planken en ook in tegelmotief is er een ruime keuze

Slijtvast

Een kwaliteitslaminaat is een duurzame vloer. Laminaat gaat tegenwoordig zo’n 25 jaar mee. En ga je toch verhuizen? Geen nood, want dan kunt je het laminaat gewoon meenemen. Door het kliksysteem is het gemakkelijk uit elkaar te halen en opnieuw te leggen. Laminaat kan goed tegen de zon, verkleurt niet en is vocht- en krasbestendig. Laminaat is hard en beschadigt daardoor niet snel. Even stofzuigen en met de dweil erover, en je vloer kan er weer tegenaan. 

Gemakkelijk te leggen

Laminaat leveren wij in een kliksysteem. Dit maakt het leggen erg gebruiksvriendelijk. Je zou een laminaat vloer daardoor ook zelf kunnen plaatsen. De experts zeggen vaak dat een laminaatvloer “zwevend” geplaatst wordt. Dit betekent eigenlijk dat het laminaat altijd los ligt van de vloer eronder. Wil je liever niet dat anderen iedere stap horen die je zet? Dan kan het bij laminaat helpen om te kiezen voor een rubberen ondervloer. En heb je vloer vloerverwarming? Gelukkig zijn de meeste soorten laminaat daar gewoon op te leggen.

Eigenschappen
Slijtvast

Een kwaliteitslaminaat is een duurzame vloer. Laminaat gaat tegenwoordig zo’n 25 jaar mee. En gaat u toch verhuizen? Geen nood, want dan kunt u het laminaat gewoon meenemen. Door het kliksysteem is het gemakkelijk uit elkaar te halen en opnieuw te leggen. Laminaat kan goed tegen de zon, verkleurt niet en is vocht- en krasbestendig. Laminaat is hard en beschadigt daardoor niet snel. Even stofzuigen en met de dweil erover, en uw vloer kan er weer tegenaan.

hoeft te gebruiken.

Gemakkelijk te leggen

Laminaat leveren wij in een kliksysteem. Dit maakt het leggen erg gebruiksvriendelijk. U zou een laminaat vloer daardoor ook zelf kunnen plaatsen. De experts `eggen vaak dat een laminaatvloer “zwevend” Geplaatst wordt. Dit betekent eigenlijk dat het laminaat altijd los ligt van de vloer eronder. Wilt u liever niet dat andere iedere stap horen die u zet? Dan kan het bij laminaat helpen om te kiezen voor een rubberen ondervloer. En heeft uw vloer vloerverwarming? Gelukkig zijn de meeste soorten laminaat daar gewoon op te leggen.

Header-onderhoudsmiddelen1
Tip

Voor het onderhoud van de vloer is het belangrijk om de juiste middelen te gebruiken. De ParketGroep Nederland heeft speciaal hiervoor een unieke lijn onderhoudsproducten ontwikkeld. Wij gebruiken ze zelf graag en adviseer ze aan elke klant . Zo zorgt de laminaatreiniger ervoor dat de vloer er weer schoon en fris uit komt te zien.