Skip to content

Voor elke ruimte een vloer

Laat je inspireren!

Ontdek de mooiste vloeren in onze winkels

Nederland collectie, houten vloeren

De gebundelde kennis en ervaring van de ParketGroep Nederland leden levert een unieke collectie houten vloerdelen op. Houten vloeren in verschillende uitvoeringen en dessins waar de vakman voor 100% achter staat. Eiken vloer dessins waaraan we de hoogste eisen hebben gesteld rond de hout- afwerkkwaliteit. En de meeste van deze vloeren kunnen ook gecombineerd worden met vloerverwarming.

De houten vloeren van de Nederland Collectie hebben Europees eikenhout als basis en verschillende behandeling- en afwerking varianten. Denk bij afwerkingen aan geschaafd, verouderd, naturel of wit geolied, geborsteld geolied, gerookt geolied in kleur geolied of gelakt. Een aantal van deze vloeren wordt onbehandeld aan ons geleverd. Je bepaalt aan de hand van kleurstalen welke kleur je op je vloer wilt hebben. Onze vloerspecialist brengt deze kleur na het leggen op je vloer aan. Zo wordt je keuze nog breder.

Zorgvuldig en met expertise gelegd

Onze vakmensen zijn goed geschoold én worden getraind in de laatste trends en technieken. Voor welk type vloer je ook kiest, bij ParketGroep Nederland hebben we vakmensen in huis die in elke vloer thuis zijn. Komen ze tijdens het leggen nog dingen tegen? Onze parketspecialisten lossen dat voor je op.

Zorgvuldig en met expertise gelegd

Onze vakmensen zijn goed geschoold én worden getraind in de laatste trends en technieken. Voor welk type vloer u ook kiest, bij ParketGroep Nederland hebben we vakmensen in huis die in elke vloer thuis zijn. Komen ze tijdens het leggen nog dingen tegen? Onze parketspecialisten lossen dat voor u op.

Vloeradvies op maat in één van onze winkels

Onze ondernemers hebben een passie voor houten vloeren en bieden je het beste en meest uitgebreide assortiment dat je kunt wensen. Kom langs of maak een afspraak voor een inspirerend advies op maat.