Skip to content

Vloerenstudio Duiven

De overzichtelijke showroom aan de Dijkgraaf 3 in Duiven is goed bereikbaar met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Een vloer brengt sfeer, warmte en emotie in huis en dit laten wij in onze showroom dan ook graag zien via fraaie showroomvloeren en grote borden met voorbeeldvloeren.

Maatwerk

In Duiven ben ik met mijn team in staat om maatwerk en vakwerk te leveren. Wij kunnen de vloer geheel naar uw wens maken als het gaat om afmeting, kleur of uitstraling. Geen uitdaging is ons te groot. Vloeren Studio Duiven is gespecialiseerd in verschillende soorten vloeren. Zo kunt u er terecht voor een breed assortiment o.a. ambachtelijk parket, verouderde vloeren, lamelparket, Duo planken, PVC en laminaat.

Tevens zijn wij specialist in schadeherstel, restauratie en reparatie van houten vloeren. Wij werken vakkundig en succesvol voor particulieren, bedrijven en verzekeraars.

Meten is weten

Het team van Vloeren Studio Duiven staat voor kwaliteit en eerlijk advies. Wij komen daarom ook altijd bij u thuis om de situatie te bekijken en te beoordelen, daarna kunnen wij met u de mogelijkheden bespreken.

Wij denken altijd met de klant mee om samen tot de beste oplossing voor uw vloerwensen te komen. Uiteraard zorgen onze vakmensen ervoor dat deze dan ook perfect gerealiseerd worden.

Vakmanschap zit bij ons in het bloed. Kom langs en ervaar het zelf.

Richard Bak

Maak vandaag nog een afspraak

We helpen je graag verder

OPENINGSTIJDEN

Neem alvast een kijkje in de winkel

Onze vakmensen zijn goed geschoold én worden getraind in de laatste trends en technieken. Voor welk type vloer u ook kiest, bij ParketGroep Nederland hebben we vakmensen in huis die in elke vloer thuis zijn. Komen ze tijdens het leggen nog dingen tegen? Onze parketspecialisten lossen dat voor u op.