Skip to content

Vloerenstudio Amstelveen

Ons bedrijf is al jarenlang gevestigd aan de Dorpsstraat in Amstelveen. Als zelfstandige ondernemer bieden wij de consument maximaal maatwerk en zorgen wij voor het perfecte eindresultaat.

Showroom

Onze winkel is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Midden in de gezellige Dorpsstraat bieden wij een overzichtelijke collectie in een sfeervolle omgeving. De bezoeker kan diverse voorbeelden van vloeren zijn en wij kunnen uiteraard het beste advies geven voor uw eigen woonvraag. En uiteraard nemen wij de tijd en staat de koffie altijd klaar.

Eigen woonwens

Wij zijn in staat om volledig maatwerk en vakwerk te leveren. De vloer kan geheel naar uw wens gemaakt worden als het gaat om type materiaal, kleur, afmeting of uitstraling. Geen uitdaging is voor ons te groot, wij zorgen altijd voor de beste oplossing.

Vloerenstudio Amstelveen is gespecialiseerd in verschillende type vloeren. U kunt bij ons terecht voor o.a. ambachtelijk parket, verouderde vloeren, lamelparket, multiplank, maar ook voor kurkvloeren, laminaat en pvc vloeren.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in schadeherstel, restauratie en reparatie van houten vloeren. Ook voor het renoveren van uw vloer staan onze vakmensen klaar om dit uit te voeren. Wij werkenmet veel vakmanschap voor zowel consumenten,
bedrijven als verzekeraars.

Thuis

Wij willen graag een eerlijk advies geven. Daarom komen we altijd bij u thuis om de situatie te bekijken en en te beoordelen. Daarna kunnen wij de mogelijkheden met u bespreken en het beste advies geven.

Wij denken natuurlijk altijd met de klant mee om samen tot de beste oplossing van uw vloerwensen te komen. En uiteraard zorgen onze vakmensen ervoor dat deze dan ook perfect gerealiseerd worden.

Kom langs om deze vloerwensen te bespreken en ervaar het zelf.

Gino Verweij

Maak vandaag nog een afspraak

We helpen je graag verder

OPENINGSTIJDEN

Neem alvast een kijkje in de winkel

Onze vakmensen zijn goed geschoold én worden getraind in de laatste trends en technieken. Voor welk type vloer u ook kiest, bij ParketGroep Nederland hebben we vakmensen in huis die in elke vloer thuis zijn. Komen ze tijdens het leggen nog dingen tegen? Onze parketspecialisten lossen dat voor u op.