Skip to content
Salland Parket Deventer
Verliefd op hout, dat zijn wij!

Mark Snoeijing is een echte vloerspecialist. Uitgebreide kennis is aanwezig bij het hele team van Salland Parket, dat dagelijks klaar staat voor de klanten.

Het goed adviseren van de klant, en ervoor zorgen dat het gehele proces vlekkeloos verloopt, dat is de drijfveer van Salland Parket. Er is geen mooier compliment denkbaar dan een klant die na oplevering van de vloer uit eigen beweging komt melden hoe tevreden men is. Kwaliteit, service en vakmanschap staan dan ook hoog in het vaandel.

Niet alleen particulieren

Salland Parket levert niet alleen aan consumenten, maar ook aan bedrijven en publieke instellingen. Elk jaar worden er weer vloeren gerealiseerd in kantoren, winkels en alle mogelijke andere gebouwen. Nadat de kennis is gedeeld worden er ook concrete afspraken met de opdrachtgevers gemaakt, die ervoor zorgen dat een project op de juiste wijze wordt uitgevoerd.

Uitgebreide showroom

De unieke showroom is de trots van het bedrijf. Hier worden zowel complete vloeren als grote borden getoond, zodat je een duidelijk beeld krijgt van hoe de gewenste vloer eruit komt te zien. Naast de uitgebreide collectie houten vloeren wordt er tegenwoordig ook lamelparket, laminaat, kurk en pvc-vloeren aangeboden. En ook die worden met de grootste zorgvuldigheid door de vakmensen van het bedrijf gelegd.

Voor elke klant die binnenkomt wordt uitgebreid de tijd genomen, om ervoor te zorgen dat het juiste advies wordt gegeven. En natuurlijk bezoeken we de klant ook graag thuis om ervoor te zorgen dat de passende vloer wordt uitgezocht.

Salland Parket laat graag zien hoe het opereert. Daarom presenteert men zich uitgebreid op bijv. Facebook of via de eigen website. Deze worden regelmatig vernieuwd met het laatste nieuws en gerealiseerd werk.

Betrokkenheid bij het milieu

Salland Parket voelt zich zeer betrokken bij het waarborgen van een gezond milieu en is VCA gecertificeerd. Daarom voert het bedrijf zo veel mogelijk duurzaam geproduceerde producten die het milieu ontzien. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de veiligheid en het welzijn van de medewerkers, want: “Onze verkoopadviseurs en de vaklieden die al deze mooie vloeren leggen, dat is het kapitaal van “de onderneming”

Mark Snoeijing

Maak vandaag nog een afspraak

We helpen je graag verder

OPENINGSTIJDEN
Neem alvast een kijkje in de winkel

Onze vakmensen zijn goed geschoold én worden getraind in de laatste trends en technieken. Voor welk type vloer u ook kiest, bij ParketGroep Nederland hebben we vakmensen in huis die in elke vloer thuis zijn. Komen ze tijdens het leggen nog dingen tegen? Onze parketspecialisten lossen dat voor u op.