Skip to content

Multi Vloer Assen

Multi Vloer Assen is een familiebedrijf dat bijna 30 jaar geleden door Robert en Marjan Huisman gestart is
en garant staat voor eigentijdse collecties, puur vakmanschap en betrouwbaar advies.

Robert en Marjan hebben bij het samenstellen van de collectie, naast kwaliteit en uitstraling ook gekeken naar functionaliteit en duurzaamheid van de vloeren.

Dankzij onze geheel eigen werkwijze kunnen we u gericht helpen een weloverwogen keuze te
maken qua vloer. Een vloer die perfect past bij uw leefwijze, wensen en budget. Of u nu kiest voor een vloer uit onze basiscollectie of puur maatwerk; alles is mogelijk. U ontvangt altijd een heldere offerte. En we komen altijd langs om de ruimte te inspecteren, waardoor u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Parketleggen is een ambacht. Puur vakmanschap. Daar maken we bij Multi Vloer Assen ons al jaren sterk voor. Van het leggen van een plankenvloer of visgraat parket tot aan de renovatie van uw huidige vloer. Ons team bestaat uit vakkundige parket- en vloerenleggers. Stuk voor stuk gedreven mensen die hun vak verstaan en dat ziet u terug in het resultaat.

Onze showroom zien we graag als uw inspiratiebron. Met royale presentatiepanelen heeft u een voortreffelijk overzicht van ons ruime assortiment houten vloer, pvc en laminaat. Met collecties die actueel en eigentijds zijn.

Is uw bestaande parket vloer toe aan een grondige opknapbeurt? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het schuren van iedere houten vloer. Na het renoveren is uw houten vloer weer helemaal als nieuw en desgewenst afgewerkt in geheel andere kleur. Tevens kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw vloer, dit kunnen wij voor u uitvoeren. Maar wij hebben ook een aantal onderhoudsmachines klaarstaan voor klanten die zelf hun vloer willen reinigen en onderhouden. Deze machines kunt u bij ons huren.

Traprenovatie behoort ook tot de mogelijkheden, deze kan worden bekleed met hetzelfde materiaal als uw parket-, pvc- of laminaat vloer.

Robert en Marjan Huisman

Maak vandaag nog een afspraak

We helpen je graag verder

OPENINGSTIJDEN

Neem alvast een kijkje in de winkel

Onze vakmensen zijn goed geschoold én worden getraind in de laatste trends en technieken. Voor welk type vloer u ook kiest, bij ParketGroep Nederland hebben we vakmensen in huis die in elke vloer thuis zijn. Komen ze tijdens het leggen nog dingen tegen? Onze parketspecialisten lossen dat voor u op.