Skip to content

Een nieuwe vloer kopen?

Waarom een vloer kopen bij ParketGroep Nederland?

Je vloer is de basis van je interieur. In onze winkels vind je een uitgebreid assortiment met kwaliteitsvloeren. Onze winkels zijn al vele jaren een vertrouwd adres om de vloer van je dromen te vinden. Onze vakmensen zorgen voor een nauwkeurige montage en de juiste behandeling van jouw vloer. 

Neem een digitale foto van jouw woonruimte mee

Wil je weten welke vloer geschikt is voor jouw unieke woonsituatie?  Met onze digitale vloerenschermen kun je de nieuwste trends en kleuren op vloerengebied in jouw woonkamer zichtbaar laten worden. We uploaden jouw foto en laten alle mogelijkheden zien.

Voor elke ruimte een vloer

Laat je inspireren!

Ontdek de mooiste vloeren
in onze winkels

Kom in contact met ons:

Voor meer informatie kan je het onderstaande contactformulier invullen.

Onze voordelen

Vloerenkiezer

Het valt soms niet mee om je in te beelden hoe een vloer staat bij jou thuis en met jouw meubels. In onze winkels hebben we daarom inspiratieschermen. Maak een foto bij jou thuis en neem die mee naar onze winkels. We kunnen je dan verschillende opties bieden zodat je precies ziet welke vloer het beste bij jouw inrichting en huis past.

VISGRAAT VLOEREN

Eigen collecties

De gebundelde kennis en ervaring van de ParketGroep Nederland leden levert een unieke collectie houten vloerdelen op. Houten vloeren in verschillende uitvoeringen en dessins waar de vakman voor 100% achter staat. Eiken vloer dessins waaraan we de hoogste eisen hebben gesteld rond de hout- afwerkkwaliteit. En de meeste van deze vloeren kunnen ook gecombineerd worden met vloerverwarming.

0 %
Nederlands Vakmanschap

Vloeren gelegd door professionals met expertise en aandacht voor detail

0

vloeren

gelegd in 2021

Onze adviseurs en monteurs helpen u met veel plezier en kennis

0

beoordeeld op de

ParketGroep onderhoudslijn

Onze eigen onderhoudsproducten om uw vloer te onderhouden

Vloer gekocht en dan?

Na aankoop van je vloer, komen wij bij je thuis de vloer inmeten en de situatie beoordelen. Is de ondervloer vlak genoeg, is het niet te vochtig, kunnen de deuren straks nog open en dicht? Daarna wordt de vloer definitief in bestelling genomen en plannen we samen met jou een datum voor het plaatsen.