Skip to content
B&W Parket Bergschenhoek

Remco de Wever is in 1993 zijn Parketwinkel begonnen in de Pannekoekstraat in Rotterdam en is een echte vloerenspecialist.

De winkel is nu gevestigd in Bergschenhoek, op steenworp afstand van Rotterdam. De winkel bevind zich op een bedrijventerrein en dat is handig voor klanten die graag voor de deur parkeren om hun vloer uit te zoeken. Marcel van Wingerden (foto) is verantwoordelijk voor deze winkel. In de showroom treft u een ruim assortiment aan houten vloeren, traditioneel parket, bamboe, PVC, laminaat en traprenovatie. In traprenovatie is B & W Parket inmiddels wel de specialist van de regio geworden! Een speciale website, www.traprenovatie-opmaat.nl is in het leven geroepen.

Vakmanschap

De kennis over (houten) vloeren en het vakmanschap van het B & W Parket team zijn een garantie voor een unieke vloer voor iedere consument. Elke klant wordt uitgebreid geadviseerd over de voor- en nadelen van elke vloer en samen met de klant wordt de mooiste vloer voor het eigen interieur uitgezocht. En natuurlijk zorgen de vakmensen van B & W Parket ervoor dat deze vloer ook perfect gelegd wordt.

Projecten

B&W Parket legt ook regelmatig vloeren voor grotere projecten. Een voorbeeld hiervan is het leggen van een mooie Bamboe vloer in de Wisseloord studio’s in Hilversum. In Studio Wisseloord worden door allerlei bekende bederlanders opnames gemaakt. Anouk neemt haar cd’s ook op in deze studio’s. En pas geleden zijn de opnames van ‘De beste singer/songwriter van Nederland’ daar geweest.
Online is B & W Parket ook actief door middel van de website Hier staan de merken die B&W Parket voert, de soorten vloeren, openingstijden etc. vermeld. Het laatste nieuws kan gevolgd worden door de facebook – pagina.

Verzekeringswerk

B & W Parket is ook zeer actief als erkend herstelmanager, en veelal voor de vergoeding in Natura. Alle schades voor diverse verzekeringsmaatschappijen in de regio Rotterdam en Zoetermeer worden door B & W Parket hersteld. Dit geldt voor de herstelwerkzaamheden van allerlei soorten vloeren, zowel voor de consument als zakelijke klanten. Kom eens langs in Bergschenhoek.

Remco de Wever 

Maak vandaag nog een afspraak

We helpen je graag verder

OPENINGSTIJDEN

Neem alvast een kijkje in de winkel

Onze vakmensen zijn goed geschoold én worden getraind in de laatste trends en technieken. Voor welk type vloer u ook kiest, bij ParketGroep Nederland hebben we vakmensen in huis die in elke vloer thuis zijn. Komen ze tijdens het leggen nog dingen tegen? Onze parketspecialisten lossen dat voor u op.